Wortelkanaal

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, waaronder het gebruik van een microscoop, verschillende behandelsystemen en (wanneer nodig) een 3D-rontgenfoto kan zij met uiterste precisie uw kies behandelen. Dat betekent voor u dat u snel van de pijn af bent en een hogere kans op genezing.

Onze tandarts ziet u graag voor consult wanneer u een verwijzing heeft van uw tandarts. Neem dan contact met ons op via 020 398 3131020 398 3131 en maak een afspraak.

De voordelen van  wortelkanaalbehandelingen bij Tandartsen Praktijk Amsterdam

  • Pijnloze behandeling
  • Wortelpuntbehandelingen mogelijk
  • Gebruik van microscoop
  • Snelle service bij acute pijn
  • Modernste CT-scanner

Een pijnloze behandeling

Een pijnloze behandeling en minder nabezwaren: goed om te weten.

Wortelpuntbehandeling

Een wortelpuntbehandeling, ook wel apexresectie is een kleine chirurgische ingreep waarbij het geïnfecteerde puntje van de wortel wordt verwijderd. Wanneer dit nodig is kan dat bij Tandartsen Praktijk Amsterdam worden uitgevoerd. Alle apparatuur en kennis daarvoor is in huis.

Gebruik van microscoop

Zoals te zien op de foto hierboven heeft een kies vaak meerdere kanalen. Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam willen we zeker weten dat de kanalen zo goed mogelijk schoon zijn. De kans op genezing is natuurlijk veel hoger als je geen kanalen " over het hoofd ziet". Dat scheelt u pijn, tijd en geld op de korte en lange termijn.

Snelle service bij acute pijn

Het team van TPA helpt u snel van de pijn. Bij acute pijn wordt u dezelfde dag nog gezien en wanneer nodig behandeld. Zo bent u snel van de pijn verlost.

Modernste Conebeam Scanner

Minder straling en een nauwkeurig 3D beeld. Met de Sirona Ortophos SL scanner bent u verzekerd van minimale stralingsbelasting en de beste 3D beeldtechnologie. Een breuk in de wortel of een extra kanaal op een plek waar je het niet verwacht, met een 3D beeld vinden we de breuk of het verborgen kanaal vaak alsnog.