Tandartsen Praktijk Amsterdam Oost: Watergraafsmeer

De praktijk in Amsterdam Oost bevindt zich in de wijk Watergraafsmeer. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Bij de vestiging Watergraafsmeer in Amsterdam Oost kunt u dus terecht voor een compleet pakket aan mondzorg.

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf uzelf eenvoudig online in of bel naar de praktijk.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Tandartsen Praktijk Amsterdam Watergraafsmeer
Esplanade de Meer 2
1098 WL Amsterdam
T. 020 398 3131020 398 3131
E. info@tpamsterdam.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 07:30 - 16:30 uur
Woensdag: 08:00 - 16:30 uur
Donderdag: 08:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

Telefonische bereikbaarheid

De tijden waarop we telefonisch bereikbaar zijn wijken af van onze openingstijden:

 • elke werkdag: 08:00 tot 17:30 uur

Route

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Kunt u ons moeilijk telefonisch bereiken? Overdag is er veel telefoonverkeer en wij helpen onze patiënten ook aan de receptie. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tpamsterdam.nl of langskomen bij onze praktijk aan de Esplanade de Meer 2. Dan kunnen wij in persoon een afspraak voor u maken.

Snel naar

Nieuwe patiënten in Amsterdam Oost

We hebben direct ruimte voor nieuwe patiënten in onze praktijk in Amsterdam Oost. Schrijf uzelf eenvoudig online in via het inschrijfformulier. Wilt u een afspraak maken, bel dan naar 020 398 3131020 398 3131. Wij werken zoveel mogelijk gestandaardiseerd, maar het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaalde tandarts of mondhygiënist. Als u uw voorkeur doorgeeft bij de inschrijving dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Het eerste tandartsbezoek

Tijdens het eerste bezoek voert de tandarts een uitgebreid onderzoek uit om de staat van uw gebit vast te stellen. Uw tandarts voert een klinische controle uit en neemt uw medische gegevens door. Meestal worden dan twee kleine detailfoto’s en één grote overzichtsfoto van uw gebit gemaakt. Dit uitgebreide onderzoek is het uitgangspunt voor uw persoonlijke behandelplan. Omdat preventie erg belangrijk is nemen wij in dit plan ook preventieve mondzorg mee. Een goede dagelijkse mondverzorging en een gezond voedingspatroon zijn van essentieel belang om uw gebit sterk en gezond te houden. Samen met u stellen we een plan op om dit voor elkaar te krijgen. Het einddoel is natuurlijk om te zorgen dat u een sterk en gezond gebit heeft en houdt. De kosten voor het eerste bezoek zijn ongeveer 225 euro. Lees meer over het eerste bezoek

Tarieven en vergoeding

De tarieven van onze tandheelkundige en orthodontische behandelingen zijn conform de landelijk vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Vergoedingen voor de behandelingen zijn afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Kinderen tot achttien jaar kunnen voor veel behandelingen aanspraak maken op een vergoeding vanuit de basisverzekering en mensen van achttien jaar en ouder dienen aanvullend verzekerd te zijn. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemenmet onze praktijk.

De tandheelkundig specialisten van TPA Watergraafsmeer

Hieronder ziet u de foto’s van de specialisten die werkzaam zijn in de praktijk. Zij worden bijgestaan door een aantal baliemedewerksters en tandartsassistentes. We vertellen u ons graag meer over ons team in Watergraafsmeer.

 • Tandarts Mohammad Aldeiri

  Tandarts
  Mohammad Aldeiri

 • Tess Scholtus

  Tandarts
  Tess Scholtus

Mondhygiënisten

 • Mondhygiëniste Camilia Ngoesmin

  Camilia Ngoesmin

 • Invild van de Berg

  Ingvild van de Berg

 • Simone Bruinsma

  Simone Bruinsma

Het gehele team van onze tandartspraktijken in Amsterdam vindt u hier.

Bereikbaarheid van de praktijk

De tandartspraktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Met de bus of tram kunt u het beste uitstappen bij de halte aan de Brinkstraat. Uw auto kunt u het beste parkeren op de Wembleylaan.

Behandelingen in Amsterdam Oost

De praktijk in Amsterdam Oost - Watergraafsmeer is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Dit houdt in dat u voor periodieke controles, het vullen van gaatjes, mondhygiëne en preventieve mondzorg bij ons terecht kunt. Voor specialistische zorg, zoals implantologie, kunnen wij u doorverwijzen naar de praktijk in IJburg. Dit is een andere vestiging van Tandartsen Praktijk Amsterdam, hierdoor hoeft u uw klachten niet weer uit te leggen aan een andere tandarts. De medewerkers van de tandartspraktijk hebben nauw contact zodat de behandelende tandarts op de hoogte is van de behandeling en de geschiedenis voordat u op onze praktijk op IJburg aankomt. Daarnaast hebben we ook een praktijk in Amsterdam centrum.

Periodieke controle

Een periodieke controle is een belangrijk meetpunt voor de gezondheid van uw tanden. Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam in Watergraafsmeer vinden wij het belangrijk dat u voor periodieke controle komt, deze kan verschillen van elke 6 maanden tot 1x per 2 jaar, afhankelijk van de staat van het gebit. Tijdens deze afspraak  controleert de tandarts of mondhygiëniste op gaatjes, slijtage, verstandskiezen, de conditie van het tandvlees en op aanslag / tandsteen. Onze preventieassistentes voeren de gebitsreiniging in een aparte afspraak uit.

Mondhygiëne

Er is een mondhygiëniste in dienst op vestiging Watergraafsmeer. Onze mondhygiëniste Camilia helpt u uw gebit gezond te houden. Hiervoor stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Contact met de praktijk

De vestiging Watergraafsmeer is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:15 tot 16:00 uur. U kunt de praktijk bereiken via 020 398 3131, u kunt ook mailen naar info@tpamsterdam.nl of naar onze zorgmail: tandartsenpraktijkamsterdam@ringamsterdam.nl.

Ook kunt u in spoedgevallen contact opnemen met Tandartsen Praktijk Amsterdam locatie IJburg op nummer 020 398 31 31 of buiten praktijkuren de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie oosterpark) 0900-8602.