Verstandskiezen

Verstandskiezen geven soms problemen als ze scheefgroeien en niet of deels doorkomen. Soms geeft dit direct klachten maar vaak ook niet. Risico's zijn ontsteking in de kaak of vroegtijd verlies van de kies die er naast zit door caries omdat reiniging daar niet mogelijk is of er voedsel blijft zitten.

Gert Jan de Weerd en Jurriaan den Drijver zijn geregistreerd implantoloog (NVOI en AAID) en hebben zeer veel ervaring in het pijnloos verwijderen van moeilijk gelegen verstandskiezen. Naast de techniek beschikken en Jurriaan den Drijver en Gert Jan  de Weerd over de juiste apparatuur en instrumenten om de ingreep zo precies mogelijk te kunnen uitvoeren met zo min mogelijk nabezwaren.

Heeft u een verwijsbrief voor het verwijderen van uw verstandskiezen? Neem dan contact met ons op via 020 398 3131020 398 3131 en maak een afspraak.

De voordelen van  kleine chrirugie bij Tandartsen Praktijk Amsterdam

  • Erkende implantologen
  • Pijnloze behandeling
  • Minder nabezwaren
  • Geen hoge kosten door eigen bijdrage
  • Geen wachttijden
  • Modernste 2d en 3d-scanner
  • Prettige atmosfeer

Erkende NVOI-implantologen

Erkende NVOI-implantologen: een veilig gevoel. Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam zijn de meer dan 10 jaar ervaren implantologen Gert Jan de Weerd en Jurriaan den Drijver verantwoordelijk voor de kleine chirurgie. Zij plannen hun werktijden zo dat vrijwel altijd één van hen aanwezig is voor consult of behandeling.

Een pijnloze behandeling

Een pijnloze behandeling en minder nabezwaren: goed om te weten. Door onder andere gebruik te maken van piezo chirurgie kan de ingreep beperkt blijven en zijn nabezwaren minder. Met een miniflap beschermen wij uw tandvlees en houden gedurende de ingreep controle.

Geen hoge kosten door eigen bijdrage

De kosten bij de kaakchirurg zijn veelal hoger dan wanneer dezelfde ingreep wordt uitgevoerd door een tandarts(-implantoloog). De hogere kosten in het ziekenhuis komen namelijk in eerste instantie voor rekening van de patient via de verplichte eigen bijdrage.

Korte wachttijden

Wanneer het nodig is om één of meerdere verstandskiezen te verwijderen, dan kan dit bij Tandartsen Praktijk Amsterdam na consult, veelal binnen een aantal werkdagen worden ingepland..

Modernste 2D en 3D Scanner

Modernste 2D en 3D Scanner: minder straling en een beter 2D en 3D beeld. Met de Sirona Ortophos SL scanner bent u verzekerd van minimale stralingsbelasting en de beste 2D en 3D beeldtechnologie. Soms ligt de wortel erg dicht bij de onderkaak zenuw en is het verstandig om te onderzoeken of bij verwijdering van de verstandskies het risico op zenuwbeschadiging aanwezig is.

Prettige ambiance.

Tandartsen Praktijk Amsterdam wil graag dat u zich op uw gemak voelt. Wij hebben met de inrichting u centraal gesteld door een warm interieur en een prettige ambiance.

Goede bereikbaarheid.

Na het verwijderen van verstandskiezen wilt u niet ver hoeven lopen naar uw auto of openbaar vervoer. Wij zorgen voor alle nazorg en lopen graag even mee naar uw auto of het openbaar vervoer voor de deur.