Vacature tandarts

Tandartsen Praktijk Amsterdam is een jonge en dynamische vooruitstrevende tandartspraktijk met 3 locaties in Amsterdam. We zij een enthousiast team waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wij lopen voorop op het gebied van tandheelkunde zorg en kwaliteit. Naast algemene tandheelkunde verrichten wij werkzaamheden op het gebied van implantologie, endodontologie en orthodontie.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een tandarts die ons team komt versterken. Je werkt nauwkeurig, diagnoses stellen en hoogwaardige zorg verlenen. De tandarts die wij zoeken herkent zich hier in en staat voor het leveren van kwaliteit. Je stelt diagnoses bij patiënten en je bent gericht de mondgezondheid op pijl te brengen/houden. Dit doe je door mensen te instrueren en te motiveren. Uiteraard weet je hoe je mensen gerust moet stellen wat ook onderdeel uitmaakt van het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg.

Wie zoeken wij:

  • Afgeronde WO opleiding richting tandheelkunde
  • Minimaal 1 jaar ervaring als tandarts
  • Geldige BIG registratie
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
  • Sociaal vaardig

Ben jij die tandarts die op zoek is naar een werkplek waar je nauw samenwerkt in teamverband? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij graag zouden willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stuur je motivatie + C.V met een recente foto naar info@tpamsterdam.nl o.v.v. vacature Tandarts

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld