Vacature tandarts

VACATURE SENIORTANDARTS

Introductie:

Bij Tandartsen Praktijk  Amsterdam gaan we voor een gezond, mooi en sterk gebit voor iedereen.  Ons enthousiaste team van ervaren en net afgestudeerde collegae biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg, duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering voor jong en oud. Dit doen wij op 3 verschillende locaties, in moderne praktijken, voorzien van de nieuwste apparatuur. Wij bieden alle zorg onder één dak en borgen kwaliteit met een ISO 9001 certificering. Op alle locaties is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling middels bij- en nascholing.

Vacature:

Tandartsen Praktijk Amsterdam bied je een enthousiast, gezellig en professioneel team waarin je kunt sparren met collegae en een dynamische en vooral zelfstandige rol vervult voor 4 of 5 dagen per week (locaties in overleg). In onze praktijk hanteren wij een platte organisatiestructuur zonder managementlagen waardoor iedereen benaderbaar is en blijft. Wij bieden interne trainingen en regelmatig momenten voor patiënten overleg. Waar nodig helpen wij je bij moeilijke cases met woord en daad. En wanneer het weer mag gaan we elke laatste vrijdag van de maand met het team een borrel drinken en maken we lol. Wij zijn dan ook op zoek naar een samenwerking voor langere tijd. 

Functieprofiel:

Je bent een ervaren, gedreven en écht zelfstandige senior tandarts met minimaal 3 jaar ervaring die patiënten benadert als gasten en collegae als vrienden. Tevens werk je nauw samen met je collegae en ben je oplossingsgericht en gefocust op kwaliteit. Als algemeen tandarts ben je bekend met het werken vanuit een behandelplan (kleurenfoto's, digitale studiemodellen en intra-oraal onderzoek) waarin de patiënt alle informatie over die deelgebieden van de tandheelkunde krijgt die nodig zijn voor het komen tot een volledig behandelplan middels shared decision making. Hierin komt o.a. aan bod, slijtage, orthodontie, implantologie, preventie/parodontologie en cosmetische tandheelkunde. Voor het uitwerken van een volledig behandelplan in woord en codes reserveer je tijd buiten de stoel/behandel tijd zodat de patiënt een behandelplan en begrotingen krijgt waar hij of zij recht op heeft. Door de steeds verdergaande digitalisering van de tandheelkunde heb je ruime ervaring met mondfotografie en scannen met 3Shape en Cerec scanners en ken je de voordelen, maar ook de beperkingen van composiet. Je maakt dan ook dagelijks zowel directe restauraties als ook indirecte restauraties zoals onlay/overlay of kronen. Je hebt een brede blik op tandheelkunde maar je werkt altijd met vergroting en microscoop.

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie o.v.v. 'vacature tandarts” naar management@tpamsterdam.nl