Vacature mondhygiënist

Tandartsen Praktijk Amsterdam is een jonge en dynamische vooruitstrevende tandartspraktijk met 3 locaties in Amsterdam. We zij een enthousiast team waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wij lopen voorop op het gebied van tandheelkunde zorg en kwaliteit. Naast algemene tandheelkunde verrichten wij werkzaamheden op het gebied van implantologie, endodontologie en orthodontie.

Functieomschrijving:

Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Je werkt volgens paroprotocol. Je bent een expert op het gebied van preventie en mondhygiëne. Daarnaast verricht je onderzoek en stel je diagnoses. Met jouw afgeronde opleiding mondzorgkunde ben je een waardevolle toevoeging voor onze groeiende organisatie.

Wie zoeken wij:

  • Afgeronde opleiding mondzorgkunde
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
  • Sociaal vaardig
  • Geen bezwaar om avondshifts te werken
  • Dienst verlendende instelling
  • Werkt volgens praroprotocol

Er is ruimte voor een fulltime of parttime mondhygiënist.

Ben jij die mondhygiënist die op zoek is naar een werkplek waar je nauw samenwerkt in teamverband? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij graag zouden willen uitgenodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stuur je motivatie + C.V met een recente foto naar info@tpamsterdam.nl o.v.v. vacature Mondhygiënist.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld