Tandarts Mieke Audoorn

Mieke Audoorn heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Universiteit van Gent (UGent), waar ze is afgestudeerd in 2016. Mieke deed haar eerste professionele ervaring op, onder de vorm van stage, in een levendige groepspraktijk in België. Na deze succesvolle stageperiode, waar Mieke een brede kennis opdeed in de algemene tandheelkunde, ging ze in diezelfde praktijk voltijds aan de slag. Ondanks Mieke een jonge tandarts is, werd ze al snel de verantwoordelijke voor de behandelingen bij kinderen.

Met veel plezier behandelt Mieke dagelijks haar patiënten in alle deelgebieden van de algemene tandheelkunde. Dit betreft onder andere: conserverende tandheelkunde, endodontologie, kroon- en brugwerk tot parodontologie. Ze kan goed om met kinderen en angstige patiënten.

Mieke is werkzaam op de praktijk in IJburg en Watergraafsmeer, lid van de Koninklijke Nederlandse maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) en het Verbond der Vlaamse tandartsen (VVT). Nascholing en cursussen worden onder andere via deze organisaties gevolgd. (BIG 89923556602)