Spoed tandarts Amsterdam

Heeft u een spoed tandarts in Amsterdam nodig? In dat geval kunt u bij Tandartsen Praktijk Amsterdam terecht binnen onze ruime openingstijden. Onze specialisten staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en spoed. Om behandeld te worden door een tandarts dient u altijd eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

Wanneer ga je naar een spoed tandarts?

Voorbeelden van spoedgevallen zijn:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door bijvoorbeeld een ongeval
  • Dikke wang met ernstige, onhoudbare kiespijn
  • Nabloedingen bij het trekken van kiezen of tanden

Bij afgebroken tanden, uitgevallen vullingen en/of kronen kunt u ook snel bij Tandartsen Praktijk Amsterdam terecht.

Legitimeren

Om behandeld te worden voor spoedgevallen is het niet noodzakelijk om ingeschreven te zijn bij Tandartsen Praktijk Amsterdam. Indien u nog geen patiënt bent, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een zorgpas mee te nemen.

Kosten spoed tandarts

De kosten voor spoedgevallen zijn bij Tandartsen Praktijk Amsterdam gelijk aan de kosten voor een normale behandeling. Spoedhulp wordt bovendien op dezelfde manier vergoed door uw zorgverzekeraar als een normale tandartsbehandeling. Houd er wel rekening mee dat u direct dient te betalen wanneer u geen patiënt bent bij Tandartsen Praktijk Amsterdam.

Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam vinden wij het belangrijk dat onze patiënten iedere dag terecht kunnen voor spoedzorg. Daarom hebben wij ruime openingstijden en zijn we daarbuiten aangesloten bij de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark), te bereiken op tel. 0900-8602.