Kronen

Als een kies verzwakt is door bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of breuk, is het raadzaam de kies of tand te beschermen middels een (partiële) kroon. Een kroon is dan duurzame oplossing en een verstandige investering. Ook kunnen facings of kronen worden geplaatst om de stand of kleur te corrigeren.

Gert Jan de Weerd en Jurriaan den Drijver zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van digitaal ontworpen kronen met Cerec. Cerec is een digitale totaaloplossing waarbij de kroon in één zitting kan worden ontworpen en geplaatst.

Bent u benieuwd wat Cerec kronen of facings voor uw glimlach en mondgezondheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 398 3131020 398 3131 en maak een afspraak met één van onze tandartsen.

De voordelen Cerec kronen en facings bij Tandartsen Praktijk Amsterdam zijn

  • Erkende Cerec tandartsen
  • Esthetisch en tandkleurig
  • Sterke materialen zoals Emax
  • 3 jaar garantie op breuk*
  • Scannen en niet happen
  • Kroon in één ziting
  • CAD CAM design

Cerec-tandartsen

Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam hebben Gert Jan de Weerd en Jurriaan den Drijver al meer dan 10 ervaring met Cerec en talloze Cerec cursussen gevolgd en gegeven.

Esthetisch en tandkleurig

Het ontwerpen van kronen en de kleurbehandeling in hun laboratorium staat garant voor duurzame en esthetische kronen en facings.

Garantie

Omdat wij vertrouwen hebben in onze werkwijze en producten  geven we maar liefst 3 jaar garantie op breuk*

Scannen en niet meer happen

Happen is niet meer nodig met onze moderne mondscanner, dus geen kokhalsneiging of benauwd gevoel meer.

Kroon in één zitting

De kroon wordt in één zitting ontworpen en geplaatst, dat scheelt u  een extra afspraak. Dus maar één keer vrij nemen van werk en ook maar één keer verdoven. Tevens loopt u niet het risico dat er een noodkroon vroegtijdig loskomt.

Cad-Cam design

Door het scannen van de kies direct na het slijpen kan met uiterste precisie worden gecontroleerd of de er overal netjes en voldoende is geslepen. Een groot verschil  met happen. Indien een correctie nodig is zien we dat op de scan en kunnen de correctie meteen uitvoeren. Hierdoor wordt de behandeling voorspelbaarder en de kroon sterker en mooier. 

Sterke materialen zoals Emax

Een kroon die gefreesd wordt uit een blok is wel 2 keer sterker dan een traditioneel opgebakken kroon. Uw Cerec kroon is een goede investering voor de toekomst.