Kunstgebit op implantaten

Een kunstgebit op implantaten noemen we ook wel een klikgebit of prothese op implantaten. Een kunstgebit biedt de uitkomst wanneer het bot van uw kaken dusdanig geslonken is dat het aangemeten kunstgebit niet meer goed blijft zitten. Een kunstgebit op implantaten is haast niet te onderscheiden van een regulier gebit.

Klikgebit op implantaten

Voordelen van implantologie bij Tandartsen Praktijk Amsterdam

 • Erkende implantologen
 • Pijnloze behandeling
 • Esthetisch verschroefd
 • Modernste CT-scanner
 • Digitale planning
 • Computer Guided Surgery
Afspraak maken Inschrijven

Eerste afspraak bij de implantoloog

Allereerst komt u langs bij ons in de praktijk. De implantoloog beoordeelt uw situatie en stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op voor het plaatsen van de implantaten voor onder het kunstgebit. Implantaten zijn een soort kunstwortels die het klikgebit extra houvast geven. In het behandelplan houden we rekening met uw wensen en de stand van uw eigen tanden. U ontvangt van ons een schriftelijke begroting en nemen samen de vervolgstappen door. Tijdens dit consult kunt u alle vragen stellen die u heeft.

Implantatenbehandeling

De Implantoloog plaatst een implantaten onder een plaatselijke verdoving. Het duurt gemiddeld 3 maanden voor de onderkaak en 4 tot 6 maanden voor de bovenkaak om te genezen en de implantaten in het bot te laten groeien. We maken tussentijdse controle afspraken om te kijken of het bot goed om de implantaten heen groeit. De implantoloog zorgt voor een goede tijdelijke oplossing, zodat u niet zonder gebit over straat hoeft.

Plaatsing kunstgebit op implantaat

Wanneer het implantaat vastgegroeid is, plaatsen we het kunstgebit op de implantaten. Dit doet de implantoloog met een schroef op de onderliggende implantaten. Na de behandeling kunt u het kunstgebit op implantaten haast niet onderscheiden van een echt gebit.

De implantologen van Tandartsen Praktijk Amsterdam

Tandarts-implantologen Jurriaan den Drijver en Gert Jan de Weerd zijn beiden gespecialiseerd in het plaatsen van een kunstgebit op implantaten. Ze zijn werkzaam bij Tandartsen Praktijk Amsterdam op locatie IJburg. In deze praktijk vinden ook altijd alle implantologie behandelingen plaats.

 • Tandarts-Implantoloog Juriaan den Drijver

  Tandarts-Implantoloog/ Tandarts voor Orthodontie
  Juriaan den Drijver, chef de clinique

 • Tandarts-Implantoloog Gert Jan de Weerd

  Tandarts-Implantoloog
  Gert Jan de Weerd, chef de clinique

Tandartsen Praktijk Amsterdam

Locatie IJburg
IJburglaan 388
1086 XT Amsterdam
020 398 3131020 398 3131
info@tpamsterdam.nl

Afspraak maken Inschrijven

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 16.30 uur
Dinsdag: 08.00 - 16.30 uur
Woensdag: 08.00 -16.30 uur
Donderdag: 08.00 - 16.30 uur
Vrijdag: 08.00 - 16.30 uur

Route naar Tandartsen Praktijk Amsterdam

Bereken via onderstaande kaart de route naar onze tandartspraktijk in Amsterdam.

Afspraak maken Inschrijven