Verwachting

'Een gezonde mond, een leven lang!'

Tandartsen Praktijk Amsterdam is een klantvriendelijke tandartsenpraktijk die professionele zorg aanbiedt. Uitgangspunt is een gezonde mond. Heldere communicatie, persoonlijke aandacht en een hoog kwalitatieve zorg staan bij ons centraal. Uw gebit moet immers een leven lang mee.

Tijdens uw eerste bezoek vindt er een uitgebreid onderzoek plaats om de staat van uw gebit vast te stellen. Uw tandarts luistert goed naar uw wensen en klachten,  neemt uw medische gegevens met u door en voert een klinische onderzoek uit. Daarnaast worden vaak (op indicatie) kleine röntgen detailfoto's (bitewings),een grote overzichtsfoto (OPT), kleurenfoto's en digitale modellen gemaakt. Samen met u stellen we aan de hand van bovenstaande informatie een passend behandelplan op. Dit heet met een mooi woord shared decision making

Heeft u een voorkeur voor een tandarts? Aan u de keus.
Wij werken zoveel mogelijk gestandaardiseerd, maar natuurlijk kan het zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar of behandeltijden. Laat dit ons weten en wij houden er rekening mee.

Bekijk onze vestigingen