Een onzichtbare beugel

26 Januari, 2016 09:13

Het gebit is een van de dingen die iemand als eerste ziet bij een ontmoeting. In zekere zin kan dan ook worden gezegd dat het gebit deel van je visitekaartje is.

Ontevredenheid over de stand van de tanden

Iedereen droomt van rechte tanden maar de stand van de tanden verschilt per persoon. De positie van de tand(en) in de kaak kan beïnvloed zijn door gewoontes (duimzuigen, tandpersen) maar ook door bijvoorbeeld een valpartij of ingreep.

Bij ontevredenheid over de stand van de tanden kan een beugel uitkomst bieden. Het nadeel is dat deze vaak goed zichtbaar is. Helaas zorgt deze er daarnaast ook vaak voor dat de tanden zelf minder goed te zien zijn. Een onzichtbare beugel is mogelijk een oplossing.

De werking van Align

De Airalign is doorzichtig en uitneembaar. De transparantie maakt dat de beugel minder in het oog springt dan de andere varianten. Om de tanden geleidelijk in de gewenste stand te verschuiven wordt elke twee weken een nieuwe, op maat gemaakte, aligner gebruikt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een slotjesbeugel is de beugel makkelijk uitneembaar en dat betekent dat de beugel én de tanden makkelijk schoon te maken zijn.

Meer informatie over de Align

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het gebruik van de Airalign in uw situatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar een van onze vestigingen:

Watergraafsmeer: 020 398 3131
Jordaan: 020 398 3131
IJburg: 020 398 3131

Het gebit is een van de dingen die iemand als eerste ziet bij een ontmoeting. In zekere zin kan dan ook worden gezegd dat het gebit deel van je visitekaartje is.

Wat is Parodontitis en hoe herkent u het? Tandenpoetstechniek