Digital Smile Design

Wilt u een stralende gezonde en natuurlijke lach? Met het moderne behandelconcept Digital Smile Design, worden middels een foto en videoanalyse samen met de tandarts uw wensen vertaald naar een behandelvoorstel. U ziet dus vooraf hoe het eindresultaat zal gaan worden. Tandarts Nils van Calcar is gespecialiseerd in het opstellen van een Digital Smile Design en een expert op het gebied van cosmetische tandheelkunde.

Bent u benieuwd wat Digital Smile Design voor uw glimlach kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 398 3131020 398 3131 en maak een afspraak.

De voordelen van  Digital Smile Design bij Tandartsen Praktijk Amsterdam

  • Professionele foto- videostudio
  • Try Smile
  • Minimale belasting
  • Digitale planning
  • Digitaal gemaakte facings en kronen

Erkende TrySmile specialist Nils van Calcar

logo trysmileMet Trysmile® presenteert Tandartsen Praktijk Amsterdam een nieuwe visie op tandheelkunde. We zoomen in op de emotionele, menselijke en artistieke eigenschappen van tandheelkunde. Met TrySmile kunt op een eenvoudige, tijdelijke manier het verschil  zien en ervaren tussen uw eigen gebit en het ideale gebit. TrySmile laat de mogelijkheden zien van esthetische tandheelkunde. Hierdoor kunt u  zien wat een volledige nieuwe glimlach voor u kan betekenen.

De stappen zijn eenvoudig. Allereerst maakt de tandarts een digitale afdruk van het ideale gebit op basis van het huidige gebit. Vervolgens worden van alle tanden facings gemaakt via 3D techniek. Deze facings worden tijdelijk geplaatst waardoor u direct zelf kan zien en ervaren hoe het gerestaureerde gebit er uit ziet.  TrySmile geeft een realistisch beeld van wat haalbaar is.

stappenplan trysmile behandeling

weergave gebit met trysmile behandeling